Információ árakról és készletekről

Az "Árlisták" menüpont alatt megtalálható jelenlegi árlisták nem tartalmazzák, a HUF-EUR árfolyam most tapasztalható kedvezőtlen változásainak hatását. Ezért kérjük, hogy az árlistákban szereplő árak 110 százalékával kalkuláljanak. Ez alól csak az üregkmarás poplikarbonát árlista kivétel, amely már az aktuális árakat tartalamazza.

-          A jelenlegi helyzetből adódóan rendeléseiket kizárólag előre utalás mellett tudjuk teljesíteni! Természetesen, amint a helyzet ismét normalizálódik, minden Partnerünkaz eddigi megszokott fizetési feltétekkel tudja majd számláját kiegyenlíteni. Sajnos kénytelen vagyunk ezen fizetési feltételt érvényre juttatni, hiszen beszállítóink is eszerint járnak el.

-          Partnereink kiszolgálását a készleteink erejéig tudjuk biztosítani. 
Az árfolyam alakulása egyelőre kiszámíthatatlan. Az új áruk beérkezése a járványhelyzetre tekintettel nehézségbe ütközik. Kollégáink továbbra is rendelkezésre állnak elérhetőségeinken, kérjük érdeklődjenek az aktuális készletekről.


Reméljük mielőbb visszatérhetünk a korábban megszokott gürdülékeny árubeszerzéshez, kiszámítható beszerzési körülményekhez. Addig is  köszönjük türelmüket és megértésüket.