LUMAIRE világító plakáttartó

Tulajdonságok

  • Rendkívül keskeny: a mágneses panel mindössze 15 mm vastag
  • Mágneses záródás: rendkívül egyszerű a kreatív cseréje
  • Kivételes fényerő: Elérheti a 7000 lux fényerősséget a világító panel felületén a mérettől függően
  • Kiválóan testre szabható: 2450x1250 mm befoglaló méretig bármilyen egyedi méretű világító panel előállítható, egy – vagy kétoldalas kivitelben, íves vagy sík plexi felülettel
  • Kis fogyasztás: a maximális (2450x1250 mm) méretű kétoldalas világító panel 5000 lux felületen mért fényerővel mindössze 100 Watt fogyasztással üzemel
  • Sokoldalú felhasználási lehetőség:  Világítóberendezés a kiskereskedelemben, POS display világítása, polcvilágítás, belsőépítészeti világítás, termékbemutató állvány megvilágítása, mennyezeti világítás, világító falpanel, kiállítási világítóelem, grafikus kijelző buszmegálló hirdetőtáblák, feszített textil felületű világítótáblák, T8 fénycsövek kiváltására / cseréjére, múzeumi vitrinek világítása.

Lumaire catalogue_PS Design

Szerkezeti felépítés

Védő plexi réteg: A világító panel rendelkezik egy plexi réteggel, mely védi a nyomatot ugyanakkor könnyed cserét tesz lehetővé a mágneses záródásnak köszönhetően.

Nyomat: Valamennyi szabványos back-lit és merev nyomat tökéletes a világító panelhez.

Plexi lemez: A világító panel legfontosabb része, a plexi lemez, amely kialakítása révén lehetővé teszi a termék teljes felületén a fény egyenletes eloszlását, elkerülve fénylő pontok vagy sötét foltok kialakulását.

Fényvisszaverő réteg: Hajlékony anyag, mely a kihozza a maximális hatást a plexiből és a LED világításból azáltal, hogy hatékonyan visszaveri a fényt és kiemeli a színeket.

LED szalag: Nagy teljesítményű LED szalag integrált intelligens vezérléssel (IC) a kimagasló megbízhatóságért és a maximális fényhatásért.

Többfunkciós keret: A termelődő hőt egy nagy hatékonyságú alumínium keret használatával hűtik le. Ez biztosítja az optimális üzemi hőmérsékletet, ezáltal a termék hosszú élettartamát. A keretbe épített mágneses csíkkal (amelynek ellenpárja a védő plexi rétegen van) elegánsan és egyszerűen zárható le a kép.

1_réteges-világít_0364 (Large)
átvilágítva

 

LUMAIRE világítástechnika
vílágítás nélkül

 

LUMAIRE világítástechnika
Íves panel világítással
LUMAIRE világítástechnika
Íves panel világítás nélkül

 

Összetevők: plexi lemez, fehér fényvisszaverő, keret, LED szalag, plexi védőréteg, mágnesek, támasztó sarokelem, tápegység

Világítás: 3000K/4000K/6500K vagy egyéb SAMSUNG színhőmérséklet

Hűtés: alumínium keret, mely közvetlenül érintkezik a LED szalaggal

Védőréteg: védő plexi lap mágneses záródással

Egyéb: kétoldalas ragasztó a LED szalaghoz mellékelve